Havskräftor med shiso-mix krasse

Svårighetsgrad: Lätt

20 stora kokta havskräftor
salt och peppar
1 dl olivolja
5 msk risvinäger
en nypa socker
2 skivor landgångsbröd
olivolja
1 klyfta vitlök
2 rödlökar, finhackade
5 krukor shiso mix krasse

Gör så här:
Skala kräftorna, skiva stjärtarna tunt, salta och peppra.
Blanda olja, risvinäger och lite socker till en vinägrett och ringla den över de skivade kräftorna. Låt stå och dra i 15-20 min.

Skär landgångsbrödet i stavar. Ringla över lite olivolja och rosta i 180° varm ugn i ca 10 min eller tills de fått fin färg och blivit spröda. Gnid sedan vitlöksklyftan över sticksen.

Arrangera på tallrik, strö över rödlöken och krydda med krasse på toppen.

Nyckelord
Havskräftor med shiso mix krasse, recept, storkök